LabdarúgásVálogató

2007. augusztus 9., csütörtök, Sport

Mint arról már írtunk, a mélypontra jutott labdarúgásunk megmentése érdekében három volt labdarúgó: Ion Diaconu, Sebestyén Dénes és Marian Tudoran megalakította a Jövő (Viitorul) Sportegyesületet. Az egyesület 6—13 év közötti gyerekekre alapoz.

A munka jó menete érdekében az egyesület válogatót hirdet meg az Elektró-stadionban hétfőtől péntekig mindennap 18 órától, szombaton pedig már 9 órakor várják a jelentkezőket.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 671
szavazógép
2007-08-09: Sport - Áros Károly:

Ma rajtol (Kerékpár)

Csíkszeredában a Hargita és Kovászna megyei tanács, a csíkszeredai városi tanács és polgármesteri hivatal, a Hargita megyei sportigazgatóság, valamint a Csíki Intersport SC közös szervezésében sorra kerülő Székely Kerékpáros Körverseny. A csíkszeredai első szakasz egyéni időfutam — prológ, ha így ismertebb. A mezőny a város utcáin kerekezik, küzd a sárga mezért.
2007-08-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Kezdés előtt (Minifoci)

Augusztus 11-én startol a sepsiszentgyörgyi C-osztályos minifoci-bajnokság, amelynek idén is a Lola műgyepes pálya ad majd otthont. Húsz csapat nevezett. A mérkőzéseket egyelőre szombaton rendezik meg. Az első játéknap (augusztus 11.): Csipet Csapat—Puskázó (8 óra), Boca Juniors—Csifa (9), FC No1—Real (10), AZ—Dava (11), Joga Bomito—Dr. Office (12), Barátok—Spartanii (13), Milan—Riske (14), Ifjúsági FC—Sanitas (15), Sky—Phoenix (16), Jamaika—IGO I. (17).