Épülnek a parkolók

2007. augusztus 10., péntek, Közélet
A sepsiszentgyörgyi önkormányzat lakónegyedi parkolóépítési programjában idén négy helyszín szerepelt.

Az Állomás negyedben négy kisebb megállóhely már elkészült, a Mikes Kelemen utcában egy közepes méretű szintúgy készen áll, jelenleg az Ifjúság sétány mellett dolgoznak a nagyobbik parkoló építésén, aztán közelében egy kisebbet is létesítenek, végül a Csíki negyedben építenek egy nagyobb befogadóképességű parkolót. A munkálatokat az önkormányzat önerőből, a városi kertészet munkagépeivel és alkalmazottaival végezteti, így sokkal kevesebbe kerül, mintha építészeti cégeknek adták volna ki. (vop)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4105
szavazógép
2007-08-10: Közélet - x:

Idén is lesz szúnyogirtás

A sepsiszentgyörgyi önkormányzat hasznosnak látta az elmúlt évek szúnyogellenes hadjáratát, ezért idén is megrendelték a szúnyogirtást. A helyi költségvetésből a célra 40 000 lejt hagytak jóvá, a munkálatot vállaló cég ráadásként idén is ingyen végzi a város tanintézményeiben a rovar- és rágcsálóirtást. A szúnyogirtásra augusztus 15. körül kerül sor. (vop)
2007-08-10: Nyílttér - x:

Az utca hangja

DÁVID ÁRPÁD, Málnásfürdő. Kérdem én a romániai legfelsőbb magyar elitet: mi a fontosabb, a pártok, szervezetek érdeke és politikája vagy az erdélyi magyarság érdeke, az egység?