Sport

2007. május 29., kedd, Mi, hol, mikor?
Fair Play Kupa
XIV. Tavasz Kupa
Fair Play Kupa
Az elmúlt hét végén a kézdivásárhelyi és a berecki sporttermek adtak otthont a magyar középiskolások számára szervezett kispályás labdarúgó Fair Play Kupának. A harmadik alkalommal megtartott rendezvényen tíz megyéből tizenegy csapat vett részt. A torna végeredménye: 1. Kós Károly Iskolaközpont (Sepsiszentgyörgy), 2. Áprily Lajos Elméleti Líceum (Brassó), 3. Bartók Béla Líceum (Temesvár)… 6. Gámok (Kézdivásárhely).
XIV. Tavasz Kupa
Tizennégy sakkozó részvételével zajlott le az idei viadal, melynek végső sorrendje: 1. Teodor Scridon 11 pont, 2. Porzsolt István, Kökösi Dániel 10,5—10,5 pont, 4. Kocsis Sándor, Puskás Attila 8—8 pont, 6. Sándor Attila, Teodor Nedea, Ştefan Nica 7,5—7,5 pont, 9. Veress I. Gábor 5,54 pont, 10. Varga Attila 4,5 pont, 11. Papp László, Török Sándor 3,5—3,5 pont, 13. Ráduly István 2,5 pont, 14. Szabó József 1 pont.


Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 754
szavazógép
2007-05-29: Mi, hol, mikor? - x:

A szemtanút keresik

Azt a férfit (vagy esetleg más szemtanúkat) keresi az áldozat családja, aki a huligánok által bántalmazott fiú (és nem lány, ahogyan tegnapi lapszámunkban tévesen megjelent) segítségére sietett, és a szőnyegporolóról idén február 10-én délután az Olt utcában eloldozta a megkötözött áldozatot. A család elérhetősége a szerkesztőségben.
2007-05-29: Gazdakör - Incze Péter:

Van, mivel büszkélkedni (Bölöni kiállítás)

Idén harmadszor szerveztek Bölönben jószágkiállítást a hét végén lezajlott községnapok keretében. A helyi egyesület, a helyi tanács és szaktanácsadók ezúttal is példásan megszervezték a rangos kiállítást, amelyre negyvenhat gyönyörű tenyészállatot vittek el.