Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kiállítás hatodszor

2007. június 5., kedd, Gazdakör
A mezőgazdasági szaktanácsadó hivatal és a szarvasmarhatartók megyei egyesülete június 30-án Ková­sznán hatodszor rendezi meg a megyei szarvasmarha-kiállítást.

A rendezvényt a hagyományokhoz híven két napra tervezik, 29-én szakmai napot tartanak, az előadások témái között szerepel a legelőfeljavítás és a fűtermés növelése, a falusi turizmus esélyei Háromszéken, a tejminőség alakulása az uniós csatlakozás után, valamint a húsmarhatartás mint járható út és alternatíva a tejtermelés mellett. A szervezők felkérik a megmérettetésen állataikkal részt venni óhajtókat, hogy a 351 064-es szaktanácsadói telefonon jelentkezzenek. Szintén ezen a számon várják a rendezvényt anyagilag támogatni kívánó magánszemélyek és cégek jelentkezését is.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1090
szavazógép
2007-06-05: Gazdakör - Sylvester Lajos:

Új áramlatok a mezőgazdaságban

Bajcsi Ákos mezőgazdasági mérnökkel, Háromszék egyik legeredményesebb burgonyatermesztőjével — közös vállalkozásban Moldován Csabával — a burgonyatermesztés új kihívásairól, a mezőgazdasági üzemág felfuttatásáról, a mezőgazdasági gépek forgalmazásáról kiadós beszélgetésbe elegyedtünk. Ennek összegezése és lapba szerkesztése során jöttem rá, hogy terjedelmi okok miatt fontos részletkérdések elsikkadtak, márpedig nem egyszer a részletekben rejtőzik a lényeg. Bajcsi Ákos és Moldován Csaba viszonylag nagy területen, 450 hektáron gazdálkodik.
2007-06-05: Gazdakör - Incze Péter:

Határidő-módosítás

Módosították a szakminiszter 295-ös számú, állattenyésztési támogatásokra vonatkozó rendeletét.