Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Kovásznán nincs ingyenterület

2007. augusztus 24., péntek, Közélet
A gázszolgáltató és a vízgazdálkodási vállalat kéréssel fordult a helyi tanácshoz, előbbi másfél méteres területet kér ingyen-használatra az 1918. December 1. és Mihai Eminescu utcában, ahová két berendezést szerelnének, amely a föld alatti vezetékek rozsda elleni védelmét szolgálná, utóbbi pedig a Tavasz utcában önműködő hidrológiai állomás felszerelésére, amely a Kovászna-patak vízállását mérné.

A helyi tanács legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy csak bérbe adják oda a területeket. A városi képviselők azzal indokolták döntésüket: mindkét intézmény kereskedelmi tevékenységet folytat, a fogyasztóktól busás összegeket vágnak zsebre, fizessenek hát, mert van, amiből.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 715
szavazógép
2007-08-24: Máról holnapra - Magyari Lajos:

Az utószezon ,,örömei”

Ahogy múlik az idei forró nyár — bár bizonytalanul még, de már érzékelhető jeleket mutatva —, újra aktualizálódnak a vakáció előtti kérdések, s csikorogva még, de beindulnak a politikai pokolmalom kerekei. A nagy eseményt kétségtelenül Mircea Geoană szocdem pártelnök immáron többször megtett ,,beismerő vallomása" jelenti: ha törik, ha szakad, ő miniszterelnök akar lenni.
2007-08-24: Közélet - Fekete Réka:

A lakosság komolyan veszi (Egészségfelmérés)

Csak az nem jön az ellenőrzésre, aki fél a vérvételtől, különben mind itt vagyunk, akik ebben a hónapban születtünk — mondja egy középkorú mikóújfalusi asszony, akit többedmagával a rendelő várakozójában arról kérdeztünk, hogy jónak tartja-e a júliusban beindult egészségfelmérést. Az országosan meghirdetett program falun zökkenőmentesebben zajlik, mint városon, nincs zsúfoltság, az emberek betartják a vizsgálatra kitűzött időpontot.