Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

EP-jelöltlistaAz SZKT véglegesíti

2007. augusztus 27., hétfő, Közélet

A szeptember 8-án megrendezendő Szövetségi Képviselők Tanácsának (SZKT) ülésén születik meg a végső döntés az RMDSZ európai parlamenti jelöltlistájáról — jelentette be Markó Béla.

Az elnök rámutatott: az RMDSZ új helyzetet teremtett, amikor befutó helyet ajánlott Tőkés László püspöknek a szövetség EP-jelöltlistáján. ,,Új helyzetet teremtettünk, mert azokban a fontos pillanatokban, amikor szolidaritásra van szüksége az erdélyi magyarságnak, össze kell tudjunk fogni" — szögezte le, hozzátéve, az RMDSZ nem csak az európai parlamenti választások esetében, hanem hosszabb távon is nyitott az együttműködésre.

Hozzászólások
Szavazás
Önk kire szavaz az elnökválasztás második fordulójában?
eredmények
szavazatok száma 932
szavazógép
2007-08-27: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, testvér, após, nagytata, szomszéd és jó ismerős,
özv. MOLNÁR MIHÁLY
életének 82. évében csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait a balatonfüredi temetőben helyezzük örök nyugalomra református szertartás szerint.
A gyászoló család
2504117
2007-08-27: Közélet - Mózes László:

Ünnep fotókkal és sok zenével

Fotográfiai eseménnyé emelte a magyarországi Benkő Imre fotóművész kiállítása a második alkalommal megtartott rétyi falunapokat. A Pulitzer-emlékdíjas érdemes művész ez alkalommal bemutatott Székelyföld című tárlatán ― melyet az új sportcsarnok tornaterme fogadott be ― ugyanis számos fekete-fehér képről köszöntek vissza a környékbeli falvak, emberek magas művészi szinten, sajátos, vérbeli fotoriporteri optikával ábrázolva.