Elhalálozás

2009. december 30., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

,,Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket." (Má­té 11,28)

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a forrón szeretett, drága jó édesanya, nagymama, jó rokon és szomszéd, a tamásfalvi születésű kovásznai, majd rövid ideig volt bitai lakos,

özv. FAZAKAS FERENCNÉ

JAKÓCS MARGIT

életének 84. évében rövid, de súlyos szenvedés után 2009. december 28-án csendesen megpihent.

Földi maradványait december 30-án 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kovásznai kápolnából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos szívű leánya és unokái

4229228

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, gyermek, nagymama, anyós, nagynéni, anyatárs, keresztanya, rokon, ismerős és jó szomszéd, a zágoni

GYÖNE JÓZSEFNÉ

VERES IRÉN

életének 61., házasságának 25. évében súlyos betegségében visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2010. január 2-án, szombaton 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a református temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

7250580

Részvétnyilvánítás

A Kovászna Megyei Ügyészség munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki Ferencz Izolda kolléganőjüknek és családjának édesanyja elhunyta alkalmából.

4229235

Megemlékezés

Olyan csend van így nélküled, hogy szinte hallani, amit utoljára akartál mondani. Fájó szívvel gondolunk december 19-re, amikor 68 éves korában váratlanul elhunyt az olaszteleki KOLUMBÁN G. FERENC. Köszönet mindenkinek, aki jó volt hozzánk.

Gyászoló családja

T.

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Örök hiányát érezve emlékezünk a szeretett férjre, drága jó édesapára, az uzoni id. VÁNCSA JÁNOSRA halálának tizenegyedik évfordulóján. Áldott emléke örökké köztünk él. Pihenése legyen csendes.

Bánatos özvegye és leánya

4229129

Szomorú szívvel emlékezünk a bibarcfalvi JÓZSA BÉLÁNÉ BORSAY SÁRIKÁRA halá­lának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Fia, lánya, veje és unokája

4229231

Kegyelettel és szomorú szívvel emlékezünk a rétyi id. KÁDÁR FERENCRE halálának 20. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük egy életen át.

Szerettei

4229243

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 755
szavazógép
2009-12-30: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház szilveszter estéjén, csütörtökön 18 órától a nagyteremben A nagy utazás című szilveszteri műsort mutatja be. Következő előadások: szombaton és vasárnap 19 órától. Rendező és zenei vezető: Selmeczi György.
2009-12-30: Magazin - x:

Újév-köszöntő — József Álmos

Kiveszőfélben az a mesterség, amelyhez legkedvesebb babonáink egyike kötődik. A kéményseprőt mindig is megbecsülés övezte, s a vele való találkozástól szerencsét reméltek. Bár e hiedelem eredetére számos olyan magyarázat született, amelyek egyike sincs összefüggésben az új év eljövetelével (a rómaiaknál a család védő szelleme a tűzhelyben lakik, aztán gondoljunk csak a tiszta kémény csökkenti a tűzveszélyt elvére, valamint a szerencsém volt, mert nem kormozott össze megjegyzésre), mégis számos újévi jókívánság hozható kapcsolatba a kéményseprővel.