Elhalálozás

2007. szeptember 1., szombat, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér, sógornő, keresztmama, kolléganő, a nagytusnádi születésű sepsiszentgyörgyi

KORODI GÁBORNÉ

FERENCZ GIZELLA

életének 63. évében hosszas és súlyos betegség után 2007. augusztus 31-én visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2007. szeptember 3-án, hétfőn 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés napján 14—15 óráig.

,,Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek, szeressétek egymást, mert én már többé nem leszek!

Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

A gyászoló család

2504123

Részvétnyilvánítás

Barót Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsa őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak id. KOMPORÁLY VIKTOR elhunyta alkalmából.

H.

A Barót városi művelődési ház munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a Komporály családnak id. KOMPORÁLY VIKTOR elhunyta alkalmából.

H. L.

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi id. SZABÓ JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Engesztelő szintmise lelki üdvéért szeptember 3-án délután 6 órakor lesz a Boldog Özséb-templomban.

Gyászoló családja

7248951

Hiányzol nekünk egy életen át, elfelejteni téged soha nem lehet, nélküled oly árva és üres lett a ház. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk IONIŢA GYURIKÁRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A szerető kovásznai nagyszülők

T

Kegyelettel emlékezünk a szentléleki születésű marosvásárhelyi RÁDULY ENDRE tanárra temetésének első évfordulóján.

Testvérei

T

Szomorú szívvel emlékezünk szeptember 2-án SCHILL ALFONZRA halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4198550

Az örök elválás soha el nem múló fájdalmával emlékezünk édesanyánkra, id. KERESZTES ILONÁRA halálának harmadik évfordulóján. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, s kérjük a jó Istent, nyugtasson békében.

Gyermekei és azok családja

4198713

Fájó szívvel emlékezünk RÁDULY RUDOLFRA, az élni akaró, drága gyermekre és szerető szívű testvérre halálának 16. évfordulóján.

Szerettei

4198715

Az örök elválás mély fájdalmával emlékezünk a kovásznai Pap Árpádra, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Üres lett a helyed, hiányzol nagyon, de szívünkben örökké élni fogsz. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye és gyászoló

hozzátartozói

B. J.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bejut-e a Sepsi OSK labdarúgócsapata a felsőházi rájátszásba?eredmények
szavazatok száma 181
szavazógép
2007-09-01: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Zene
* A sepsiszentgyörgyi Erzsébet-parkban vasárnap 12 órától a barátosi Ferencz Ernő Fúvószenekar koncertezik. Vezényel: Kelemen Szilárd.
2007-09-01: Magazin - Sylvester Lajos:

Háromszéki kamarásasztal

A csernátoni múzeum bútorfestő műhelyéből két markos legény kivitt egy íróasztalnak vélt bútordarabot az udvar gyepére, hogy a műhely zsúfoltságában egyedi szépségéről ne terelhesse el a figyelmet semmi egyéb. Ez a bútorkihelyezés kérésemre történt. Látni és fényképezni akartam néhány olyan bútordarabot vagy tárgyat, amelyeket Haszmann Gabriella — Gabika — rajzolt-festett, s amiért meghívót kapott a székesfehérvári Rác utcai Mesterségek Házába, hogy ott egy álló héten át háromszéki ihletésű bútorfestésre tanítsa a dunántúliakat.