Paris Hilton rács mögött

2007. június 6., szerda, Magazin

Paris Hilton megkezdte 23 napos börtönbüntetését a kaliforniai Lynwood börtönében, s bár elismerte, hogy fél, kész letölteni büntetését.

A szőke médiasztár vasárnap kevéssel éjfél előtt vonult be cellájába a szokásos rabruhában, pedig délután még a Music Television filmes díjátadó ünnepségén tündökölt testére simuló, pánt nélküli fekete ruhájában. A börtönhöz a családja is elkísérte, ám a média keselyűi nem férkőzhettek a Los Angelestől 24 kilométerre lévő helyszínhez — mint az egyik szórakoztatóipari hírportál (www.tmz.com) beszámolt róla. ,,Ez egy fontos pillanat az életemben, mert vállalnom kell a felelősséget a tetteimért. A jövőben aktívabb akarok lenni a döntéseim meghozásában... s bár félek, kész vagyok leülni a büntetésemet" — olvasható a 26 éves Paris Hilton nyilatkozata az ügyvédje által kiadott közleményben. Paris Hilton a hírességeknek elkülönített részlegben lakik, tehát egyáltalán nem kell attól tartania, hogy köztörvényes bűnöző(nő)k közé kerül.

A szupersztárt januárban ítélték ittas állapotban elkövetett gondatlan vezetésért hároméves próbaidőre, s a hatóságok a jogosítványát is bevonták. Ám a hölgy februárban méregdrága Bentleyjével furikázott Nyugat-Hollywoodban világítás nélkül, s amikor a rendőrség ,,lemeszelte", kiderült, hogy az örökösnőnek nincs érvényes jogosítványa, és újabb vétséget követett el, ráadásul a próbaidő alatt, a Los Angeles-i ügyészség ezért emelt vádat ellene.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1094
szavazógép
2007-06-06: Magazin - x:

Hogy mik vannak?

Fogorvos lett a kasszafúró
Fogorvost ostromoltak meg éjnek évadján rendőrök Németországban, de nem azért, mert fájt a foguk, és még csak nem is a fogorvosra fájt a foguk, hanem egy kasszafúróra.
2007-06-06: Közélet - B. Kovács András:

Kerékkötő polgármesterek

Meglehetősen meggondolkodtató következtetésre jutott ankétunk utóbbi része, amikor a kérdést gyakorlatilag jól ismerő alany kimondta: tizenhét évi folyamatos reprivatizáció, mérhetetlen munka és egyeztetés után a legjobb lenne újrakezdeni az egészet. A múlt század máig nyúló utolsó romániai földreformjáról ennél átfogóbb bírálatot nem is lehetett volna mondani.