Őszi sokadalom Kézdivásárhelyen

2007. szeptember 13., csütörtök, Közélet
Mától vasárnap éjfélig tart az idei Őszi sokadalom, mely tavalytól négynaposra bővült. Az utóbbi évtized legváltozatosabb, művelődési és sportrendezvényekben leginkább bővelkedő rendezvényére készül Kézdivá­sárhely.

A szervezők egyik legfontosabb célkitűzése az volt, hogy az idei elsősorban Kézdiszék sokadalma legyen, ezért a kisrégió kereskedői, termelői, kézművesei és népművészei részesültek előnyben a sátorhelyek elosztásánál. A kézdiszéki települések képviselőire, mezőgazdasági termelőire is számítanak. A sokadalomra az önkormányzat a kilenc testvérváros képviselőit is meghívta.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2007-09-13: Közélet - Váry O. Péter:

Egyesület a turizmusért

A Kovászna Megyei Tanács és Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Város Önkormányzata megalapította a Kovászna Megyei Turizmusfejlesztési Egyesü­letet, melyhez a későbbiekben a háromszéki települések is csatlakozhatnak.
2007-09-13: Közélet - Váry O. Péter:

Butiksziget az állomás előtt

Hosszas előkészület után hozzáfognak a sepsiszentgyörgyi vasútállomás előtti tér — valójában kiszélesedő utca — átalakításához.