Egy kattintásra Sisitől

2010. november 9., kedd, Magazin

Egy kattintásra kerültek rajongói Erzsébet királynétól: internetes boltban a népszerű történelmi személyiség nevével fémjelzett tárgyakat vásárolhatnak.

A www.sisi-shop.at címen elérhető honlapon szinte minden megtalálható, ami a rajongók szívének kedves. Az internetes üzletben közel száz terméket kínálnak, ékszereket, könyveket, filmeket — mindent, ami az osztrák császárnéra és magyar királynéra emlékeztet. A honlapot a schönbrunni kastélyt üzemeltető társaság működteti. A virtuális üzletben a legdrágább tétel egy 69,90 eurót (299,87 lejt) kóstáló gyöngyház nyakék. A hozzá tartozó karkötő ára 54,90 euró (235,50 lej). A boltban a Sisi arcképével díszített só- és borsszóró is kapható, de az érdeklődők szert tehetnek a császárné híres gyémántcsillagának hű másolatára is.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 637
szavazógép
2010-11-09: Magazin - :

Újrakevert Elvis-album

A fiatal generációt akarják megfogni Elvis Presley mai hangzásvilágot tükröző, újrakevert albumával — árulta el a néhai rocksztár kiadója, amely ma jelenteti meg a Viva Elvis — The Album című korongot.
2010-11-09: Faluvilág - Iochom István:

A fafaragás szerelmese

Farkas Róbert 1953-ban született Kézdi­mar­tonoson. Iskoláit szülőfalujában, Bereckben és Sepsiszentgyörgyön végezte. Gyermekkora óta kedveli a fát. Édesapja kerekesműhelyében sokszor fúrt-faragott. Ma is őrzi a régi szerszámokat, az esztergapadot.