Elhalálozás

2007. október 12., péntek, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó férj, testvér, és sógor,

BÍRÓ JÓZSEF

volt postaalkalmazott

életének 81. évében 2007. október 11-én hosszas betegség után csendesen elhunyt.

Temetése 2007. október 13-án 15 órakor lesz a közös temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.

A gyászoló család

4200200

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi

özv. JÁKÓ GÁBORNÉ

MOLNÁR IRÉN

életének 75. évében rövid szenvedés után csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2007. október 13-án 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a közös temető ravatalozójából.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

4200213

Részvétnyilvánítás

A Mikes Kelemen Főgimnázium V. D osztályközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak PAP SANYIKA SZILAMÉR osztálytársuk elhunyta alkalmából.

4200172

A Mikes Kelemen Főgimnázium 1991-es évfolyamának XII. D. osztálya őszinte részvétét fejezi ki Német Erikának kisfia elvesztéséért osztályfőnöke és volt diáktársai nevében.

4200209

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a kézdivásárhelyi özv. DOBOLYI ÁRPÁDNÉ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

7249294

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunk, KOVÁSCH ERNŐ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4200166

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk id. BARTHA ÁRPÁDRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos hozzátartozói

4200030

Eszünkbe jutnak az együtt töltött napok, fülünkben újra megcsendül a hangod, szinte látjuk minden mozdulatod, nem is tudod, mennyire fáj hiányod. Bánatos szívvel és könnyes szemmel emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagytatára, apósra, a sepsiszentkirályi id. FERENCZ BÉLÁRA halálának hatodik hónapjában. Könnyes az út, mely sírodig vezet, Isten nyugtassa elfáradt testedet.

A gyászoló család

4200210

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2156
szavazógép
2007-10-12: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Múzeumi rendezvény
A Székely Nemzeti Mú­zeum holnap, a pottyandi tájház felavatásának hetvenedik évfordulóján ünnepséget szervez. A programból: 10.30 órától megnyitó, tárlatvezetés a tájházban, 11 órától a Csíkmenasági Hagyományőrző Együttes zenés előadása Károly Veronka vezetésével, 12 órától Szőcsné Gazda Enikő tart vetített képes előadást A fiság völgye népi értékei címmel.
2007-10-12: Nyílttér - x:

Az utca hangja

LŐRINCZ BÉLA, Sepsiszentgyörgy. Az őszi almahullás kezdetekor Dan Voiculescu konzervatív pártelnök lemondott szenátori tisztségéből, arra hivatkozva, amiért a kormányból is kiléptek: javaslataikat nem tudták elfogadtatni, életbe ültetni. Az első alma azonban Markó Béla volt, aki azért távozott a miniszterelnök-helyettesi székből, mert több időt szeretne a választópolgárok körében tölteni.