Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Állampolgársági iroda Baróton

2011. március 31., csütörtök, Közélet

Az egyszerűsített honosítás ügyintézését segítő irodát avatott tegnap a Magyar Polgári Párt baróti szervezete.

Szász Jenő és Nagy István A szerző felvétele

Az eseményen a számos helyi és megyei vezető mellett részt vett a párt országos elnöke, Szász Jenő is, aki úgy fogalmazott, misszió­nak tartja az állampolgárságért folyamodók ügyintézésének segítését, ezért ígéri, az iroda addig lesz nyitva, amíg lesz olyan, akinek szüksége van rájuk. Krizbai Imre református lelkipásztor az ökuménia jegyében mondott áldást, illetve arra kérte a tehetősebbeket, járuljanak hozzá anyagilag, hogy a rászorulók számára se jelentsen akadályt a hivatalos formaságok végigjárása. Szász Jenő támogatásra érdemes kezdeményezésnek tartva a javaslatot jelezte, tíz kérvényező ügyintézéssel járó költségét vállalja. (hecser)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 166
szavazógép
2011-03-31: Közélet - Bokor Gábor:

Nem kell a teherforgalom

A megyei tanács sürgős teendői között szerepel a Kovászna–Kommandó útszakasz aszfaltozása, de egyelőre nem látják, honnan lesz pénz a munkálatra – jelentette ki Tamás Sándor megyeitanács-elnök az orbaiszéki polgármesterek kommandói találkozóján. Traian Băsescu államelnök is tett ígéretet az aszfaltozásra, ám mindenekelőtt a teherforgalom elterelését kell megoldani – hangzott el.
2011-03-31: Közélet - :

Megvédik kórházukat

Akkor sem hagyják el az előpataki kórházat az izomideg-sorvadásos betegek és az alkalmazottak, ha erőszakkal kívánják őket Bodzafordulóra költöztetni – szögezte le a Sanitas szakszervezet megyei elnöke tegnap a prefektúra sepsiszentgyörgyi épülete előtt tartott tiltakozó megmozduláson.