Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Cégek toplistájaKülöndíjak a legjobbaknak

2007. október 20., szombat, Közélet

Tegnap a sepsiszentgyörgyi Park vendéglőben adták át a tavalyi üzleti eredmények alapján a legsikeresebb háromszéki cégeknek járó díjakat.

A Kereskedelmi és Iparkamara az országosan egységes kritériumrendszer alapján 392 vállalkozást tartott érdemesnek kitüntetni a megyében működő 4719 cég közül. De saját vagy más intézmények kezdeményezésére különdíjakat is adtak az exportban, a kreativitásban, a környezetvédelemben, a beruházásokban, a turizmusban, a nemzetközi piacon elért eredmények okán, sőt, első ízben a legtöbb helyi terméket forgalmazó üzletláncok is elismerésben részesültek. Ugyanakkor a nemrég indult burgonyatőzsdén lebonyolított tranzakciók elismeréseként a megyei Burgonyatermesztők Egyesületét, illetve az üzleti forgalom és a profit tekintetében is a legelső helyen végzett Domo Retail Rt.-t tüntették ki.

Herman Rosner kamaraelnök a megye legfontosabb üzleti eseményének nevezte a díjkiosztást. A topban szereplő cégek összességében 2006-ban a megye forgalmának kétharmadát bonyolították le, ez eléri a 443 millió eurót, és a közel négyszáz cég összesen 15 082 munkahelyet biztosított. Az alkalomra ezúttal is katalógust állítottak össze a kamara szakemberei.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?







eredmények
szavazatok száma 204
szavazógép
2007-10-20: Máról holnapra - Simó Erzsébet:

Perelj, ha fizetésemelést akarsz!

Köztudomású, hogy Romániában — néhány jól jövedelmező ágazattól eltekintve — alacsonyak a bérek. Ráadásul háromféle minimálbér alapján számítják, 360 lej az állami alkalmazottak esetében, 480 a magánszektorban dolgozóknak és 880 lej nem költségvetési intézményekben munkát vállaló értelmiségieknek.
2007-10-20: Közélet - Farkas Réka:

Készülnek a választásokra

Egyelőre egy lejt sem kapott a Kovászna megyei prefektúra az EP-választások előkészítésére — nyilatkozta György Ervin kormánymegbízott.