Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Készülnek a választásokra

2007. október 20., szombat, Közélet
Egyelőre egy lejt sem kapott a Kovászna megyei prefektúra az EP-választások előkészítésére — nyilatkozta György Ervin kormánymegbízott.

Becsléseket készítettek, de még nem tudják pontosan, mit kell majd nekik fizetniük, és mit fizet Bukarest. Ettől függetlenül az előkészületeket megkezdték, számlát elfogadhatnak, és az ígéret szerint jövő hónapban fizetni is tudnak majd. A tájékoztató plakátokkal kapcsolatosan tanultak a tavaszi hibából, a Traian Băsescu leváltását célzó népszavazáskor egy hónappal hamarabb kiragasztották ezeket, és a szavazás napjáig sok helyen eltűntek. Most csak a plakátok egy részét teszik ki, és közvetlenül a választások előtt újabb rendet ragasztanak ki, hogy sehol ne legyen fennakadás, mindenki megtudhassa, melyik szavazókörzet hol van. A prefektúra integrációért felelős osztálya tájékoztató karavánt is szervez, a tervezett falugyűléseken nem egyik vagy másik pártnak kampányolnak, hanem az EP-választások fontosságáról igyekeznek tájékoztatni az embereket.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1226
szavazógép
2007-10-20: Közélet - Ferencz Csaba:

Különdíjak a legjobbaknak (Cégek toplistája)

Tegnap a sepsiszentgyörgyi Park vendéglőben adták át a tavalyi üzleti eredmények alapján a legsikeresebb háromszéki cégeknek járó díjakat.
2007-10-20: Közélet - Kisgyörgy Zoltán:

Értékmentés Árapatakon

Megkezdték a református műemlék templom hosszabb időre tervezett javítását-mentését.