Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tavasszal folytatják a javítást

2007. október 20., szombat, Közélet
A kivitelező elvégezte a Mihai Viteazul téren a föld alatti munkálatok zömét, idén még kevés felszíni rendezésre futja, a tér végső kialakítására jövőben kerül sor.

Mindenféle vezeték (víz és csatornázás, elektromos főkábelek) már a helyére került, az alagcsövezés nagyja is elkészült, még a művelődési ház mellett kell a talajvíz elvezetését megoldani, aztán következhet a tört kő leterítése, és ezzel idénre le is állnak a munkával. Tavasszal a zöldövezetek, kőlapos járdák kiképezése és a tér bebútorozása következik. (vop)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 205
szavazógép
2007-10-20: Közélet - x:

Iskolanap Szentkatolnán

Tegnap a Bálint Gábor Általános Iskola hatodik alkalommal szervezett nyílt iskolanapot, melyen a házigazda tanintézmény mellett a tamásfalvi, márkosfalvi, hatolykai, imecsfalvi és martonfalvi I—IV. osztályosok is jelen voltak.
2007-10-20: Közélet - x:

Csernáton írásban és képekben

Ez a címe annak a nyolcvanoldalas, több mint száz színes fotóval illusztrált falufüzetnek, melyet a település első írásos említésének 675. évfordulójára és a Háromszéki Magyarok Világtalálkozójára jelentetett meg a nagyközség önkormányzata a megyei tanács anyagi támogatásával.