RádióamatörizmusRókavadászat a Vadas-tetőn

2007. október 22., hétfő, Sport

A rádiósok szokásos őszi seregszemléjét — tájékoztatott Takó Imre tanár úr — az idei ősszel a Vadas-tetőn rendezték meg három csapat 24 versenyzője részvételével. Hogy esett az eső, hogy fújt a szél, arra oda se figyeltek a lelkes gyerekek, szemük előtt csak egy cél lebegett — a győzelem. Íme a dobogósok:

leányok: 1. Kerekes Szilvia, 2. Zelei Kinga, 3. Kónya Bíborka (mindhárom Sepsiszentgyörgy), fiúk: III—VI. osztályosok: 1. Vikárius Tamás (Sepsiszentgyörgy), 2. Kará­csony Örs (Csíkszereda), 3. Szabó Tamás (Sepsiszentgyörgy), VII—X. osztályosok: 1—2. Bogdán Róbert, Goga Timótheusz, 3. Swartz Béla (mindhárom Sepsiszentgyörgy).

A rendezők külön díjazták a csapatokat: a Gödri Ferenc Általános Iskola leánycsapatát, a Csíkszeredai Gyermekpalota fiúegyüttesét és a Sepsiszentgyörgyi Gyermekpalota csapatát az összetett csapatversenyben elért eredményéért.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a St. George Dragons (Szent György Sárkány) Sportklubnak rádióamatőr-szakosztálya alakult. Sok sikert kívánunk az ,,újszülöttnek".

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1815
szavazógép
2007-10-22: Sport - Áros Károly:

Vargyasról a motokrosszpályákig (Motorsport)

Máthé Albert, mert így hívják hősünket, 1940-ben született Vargyason. Tizenhat évesen elhagyta szülőfaluját, Brassóba költözött, egészen pontosan a Rakodó völgyébe, a motokrosszpálya közvetlen közelébe.
2007-10-22: Sport - Áros Károly:

Első helyen az MSC (Birkózás)

Az ifjúsági I-es birkózók országos csapatbajnokságának csoportküzdelmei az utolsó fordulóhoz érkeztek. Akárcsak a korábbiakon, ezen is diadalmaskodtak a Sepsiszentgyörgyi MSC leányai: 1. Sepsiszentgyörgyi MSC 68 pont, 2. Bukaresti Steaua 54 pont, 3. Bákó 43 pont... Ezzel az újabb győzelmével bejutott a döntőbe az MSC.