BirkózásElső helyen az MSC

2007. október 22., hétfő, Sport

Az ifjúsági I-es birkózók országos csapatbajnokságának csoportküzdelmei az utolsó fordulóhoz érkeztek. Akárcsak a korábbiakon, ezen is diadalmaskodtak a Sepsiszentgyörgyi MSC leányai: 1. Sepsiszentgyörgyi MSC 68 pont, 2. Bukaresti Steaua 54 pont, 3. Bákó 43 pont... Ezzel az újabb győzelmével bejutott a döntőbe az MSC.

Az egyéni teljesítmények: első helyezettek: Ionela Coandă (48 kg), Mihaela Munteanu (55 kg), Tatár Otília (59 kg), Adina Popescu (67 kg), Roxana Ianculovici (72 kg), második helyezettek: Elena Rusu (55 kg), Bianca Ianculovici (63 kg), harmadik helyezett: Valentina Predi (44 kg).

A fiúk csak az egyéni versenyen indultak: Lukács Lucian (60 kg, első), Üveges Csaba (55 kg, második), Cătălin Alexandrescu (84 kg, második), Bucur Bucşa (66 kg, harmadik).

A hét végén, szombaton 10 órától női Szuperliga-mérkőzésre kerül sor a sportcsarnokban az MSC és Bákó együttese között. E találkozó fontos állomásnak tekinthető az aranyérem felé vezető úton.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1735
szavazógép
2007-10-22: Sport - Áros Károly:

Rókavadászat a Vadas-tetőn (Rádióamatörizmus)

A rádiósok szokásos őszi seregszemléjét — tájékoztatott Takó Imre tanár úr — az idei ősszel a Vadas-tetőn rendezték meg három csapat 24 versenyzője részvételével. Hogy esett az eső, hogy fújt a szél, arra oda se figyeltek a lelkes gyerekek, szemük előtt csak egy cél lebegett — a győzelem. Íme a dobogósok:
2007-10-22: Sport - Áros Károly:

Sükösd Roland bronzérmes (Asztalitenisz)

Az átadás előtt álló kézdivásárhelyi sportcsarnok — páratlan a megyében — látta vendégül a gyermek korosztályú (8—10 évesek) asztaliteniszezők országos egyéni bajnokságának mezőnyét: 60 fiú és 63 leány versenyzőt.