SzupermaratonAz első húszban

2007. október 22., hétfő, Sport

Javában zajlik a 17. Bécs—Pozsony—Budapest szupermaraton, amelyen az elmúlt évekhez hasonlóan most is van háromszéki induló. A Csutak Tamás, Gheorghe Ganea, Péter Károly, Rácz L. Botond és Rácz A. Zsombor alkotta csapat a viadal első napját (Bécs—Pozsony, 94 km) a 17. helyen fejezte be 6:15:08 órás idővel.

A második versenynapon a Kovászna megyei gárda (Pozsony—Győr, 84 km) huszonegyedikként ért célba 5:38:32 órás idővel. Tehát két nap szaladás és 178 km megtétele után a szentgyörgyiek a verseny abszolút rangsorának a 19. helyén állnak 11:53:42 órás összidővel. Vasárnap a Győr és Tata közötti 61 km-es szakasz következett, de lapzártáig nem érkeztek meg az eredmények. Ma Tata és Budakeszi között szaladnak a háromszékiek.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1815
szavazógép
2007-10-22: Sport - Áros Károly:

Lukács Arnold országos bajnok (Cselgáncs)

Az U15-ös korosztály országos csapatbajnokságának döntőjén a Csíkszeredai ISK és a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub közösen indított csapatot. A szabály lehetővé teszi, a két klub pedig élt a lehetőséggel.
2007-10-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Talmácsi egy lépésre a világbajnoki címtől (Motorsport)

Korábbi megtorpanása után Talmácsi Gá­bor összeszedte magát, s a világbajnoki sorozat utolsó előtti futamán, a Malajziai Nagydí­jon remek tempóban motorozva elsőként haladt át a célvonalon, nagy riválisa és egyben csapattársa, a spanyol Faubel csak a harmadik tudott lenni.