CselgáncsLukács Arnold országos bajnok

2007. október 22., hétfő, Sport

Az U15-ös korosztály országos csapatbajnokságának döntőjén a Csíkszeredai ISK és a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub közösen indított csapatot. A szabály lehetővé teszi, a két klub pedig élt a lehetőséggel.

És jól tette, hiszen országos bajnoki cím koronázta meg együttműködésüket. A kézdiek közül Lukács Arnold (66 kg) szerepelt minden mérkőzésen, méghozzá valamennyin győzelemmel zárt. A vegyes csapat első mérkőzésén 6—1-re verte Kolozsvárt, a másodikon 7—0-ra Craiovát. Következett az elődöntő, melyen 4—3-ra lépte le Jászvásár csapatát, majd a döntő, melyen ugyancsak 4—3-ra verte a Nagyváradi Liberty együttesét. Országos bajnok tehát a Csíkszereda—Kézdivásárhely vegyes csapat soraiban Lukács Arnolddal.

A bajnokság döntő tornáján a két város indított egy második csapatot is, ebben a kézdiek közül a szintén 66 kg-os Benkő Zsolt szerepelt.

Két hét múlva az U17-esek országos csapatbajnokságának döntőjén szerepelnek a Nagy Mózes Sportklub dzsudokái, méghozzá Piteşti-en.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1816
szavazógép
2007-10-22: Sport - Áros Károly:

Sükösd Roland bronzérmes (Asztalitenisz)

Az átadás előtt álló kézdivásárhelyi sportcsarnok — páratlan a megyében — látta vendégül a gyermek korosztályú (8—10 évesek) asztaliteniszezők országos egyéni bajnokságának mezőnyét: 60 fiú és 63 leány versenyzőt.
2007-10-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Az első húszban (Szupermaraton)

Javában zajlik a 17. Bécs—Pozsony—Budapest szupermaraton, amelyen az elmúlt évekhez hasonlóan most is van háromszéki induló. A Csutak Tamás, Gheorghe Ganea, Péter Károly, Rácz L. Botond és Rácz A. Zsombor alkotta csapat a viadal első napját (Bécs—Pozsony, 94 km) a 17. helyen fejezte be 6:15:08 órás idővel.