MotokrosszMagyar bajnok lett Tompa Krisztián

2007. október 22., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián megnyerte a magyarországi motokrosszbajnokság 50 köbcentis kategóriájának küzdelemsorozatát, miután az utolsó, gyulai futamon is tudott győzedelmeskedni.

A magyar bajnokság 9. futamának első helyezettje tehát Krisztián volt, leelőzve a második Szlotta Bendegúzt és a harmadik Török Ádámot. A másik háromszéki versenyzőnk, Kádár Benedek a hatodik lett. A szomszédos országbeli viadal végeredménye: 1. (Magyarország bajnoka) Tompa Krisztián, 2. Szlotta Bendegúz, 3. Horváth Kristóf... 8. Kádár Benedek (a szentgyörgyi kis motorosunk a magyarországi versenyek felén indult).

A megyeszékhelyi terepmotorosainknak ezzel még nem járt le a 2007-es idény, hiszen a hét végén Szászrégenben rendezik meg a román bajnokság utolsó futamát, és győzelem esetén Krisztián begyűjtheti a román bajnoki címet is. Szép volt, Krisztián, és sok sikert a következő versenyre!

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1330
szavazógép
2007-10-22: Sport - x:

Labdarúgás, IV. liga

Sepsiszentgyörgy—Zágon 0—2
Sepsiszentgyörgy, kb. 100 néző. Vezette: Florin Buduroi (Brassó). Sepsiszentgyörgy: Butuc—Vass, Kiss (Szonda, 45.), Horvát, Németh, Moldoveanu, Máthé, Suciu, Ciobotaru, Rădulescu, Tomi. Zágon: Gecse—Kiss, Keresztély, Seciu (Constantin, 89.), Badi (Berecz, 87.), Molnár (Szakáts, 70.), Dobricza, Kónya, Kulcsár, Bende, Szűcs. Gólszerzők: Kónya (22., 11-esből), Dobricza (24.). Ifjúságiak: 4—1.
2007-10-22: Sport - x:

Räikkönen a világbajnok (Forma—1)

Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája nyerte az 58. Forma—1-es gyorsasági világbajnokság tizenhetedik, utolsó futamát, a Brazil Nagydíjat, és ezzel megszerezte első vb-címét.