Megnyílt a strand

2011. június 7., kedd, Közélet

A jó idő is kedvezett a sepsiszentgyörgyi fürdőidény megnyitásának, a városi strandot elég nagy számban népesítették be a fürdeni, napozni vágyók.

Főként a gyerekmedence langyos vizében lubickoltak, annak ellenére, hogy az iskolából jócskán hátra van még. A belépti díjak a tavalyiak, felnőtteknek tíz, gyermekeknek, egyetemistáknak öt, a szervezett csoportok tagjainak pedig három lejbe kerül. A strand mindennap nyit, vizét a fedett uszodától kapja, a nagy medence vizét is enyhén melegítik, a vízminőséget állandóan ellenőrzik. Idén nagyobb befektetést nem hajtottak végre a létesítménynél, csupán a szükséges javításokat. A strand átalakítását jövőre tervezi a városvezetés.(vop)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 409
szavazógép
2011-06-07: Közélet - Csinta Samu:

Elmarad a Székely Vásár

Az alacsony kiállítói létszám miatt elmarad a Székely­földi Termékkiállítás és Vásár második kiadása, amelyet június 10. és 12. között rendeztek volna meg a csíkszeredai sportcsarnokban.
2011-06-07: Közélet - :

Túljelentkezés a Zöld Ház programban

Nagy az érdeklődés a június elsején újraindított Zöld Ház program iránt, két nap alatt kétszáz iratcsomót tettek le a háromszékiek a környezetvédelmi hivatalba – közölte tegnap Sepsiszentgyörgyön Nagy József, az országos környezetvédelmi ügynökség vezetője.