Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Munkaerőbörze Kézdiszentléleken

2007. október 24., szerda, Közélet
A megyei munkaerő-foglalkoztatási ügynökség legutóbb Kézdiszentléleken szervezett állásbörzét, melyen Kelemen Tibor ügyvezető igazgató és hat munkatársa volt jelen.

A Petőfi Sándor Művelődési Otthon nagytermében mintegy harmincan jelentek meg. A találkozót megelőzően az ügynökség munkatársai szemléltető pannókat helyeztek el a teremben. Kelemen Tibor elmondta: céljuk közelebb kerülni a munkahelykeresőkhöz, mindazokhoz, akik az előző évek során megpróbáltak elhelyezkedni. Nagyon fontosnak ítélte a közvetlen párbeszédet a potenciális munkahelykeresőkkel, a partneri viszony jelentőségét hangsúlyozva. Azt is elmondta, hogy munkatársai közül azok vannak jelen, akik a hitelezéstől a hazai és külföldi munkahelyekig tudnak tájékoztatást nyújtani. Az ügynökség munkatársai a munkahelyet kereső személyek nyilvántartásba vételéhez szükséges iratokról, a munkanélküliek számára szervezendő ingyenes szakképzési tanfolyamokról, a munkahelykereső kérvény, valamint az önéletrajz megírásáról tájékoztatták a jelenlevőket.

(Iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1167
szavazógép
2007-10-24: Közélet - x:

Elbírálták a pályázatokat

Elbírálta a Kovászna Megyei Ifjúsági Igazgatóság a civil szervezetektől beérkezett pályázatokat. Tischler Ferenc, az igazgatóság vezetője elmondta: összesen hatvanmillió régi lejt igényelhettek a szervezetek.
2007-10-24: Közélet - x:

Öregek napja

Az immár tízesztendős hagyomány jegyében vasárnap a déli szentmisén az idősekre, betegekre emlékeztek a sepsiszentgyörgyi belvárosi Szent József-templomban.