Kosárlabda, A-osztályElső mérkőzés idegenben

2007. október 25., csütörtök, Sport

Sepsiszentgyörgyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Mikes Kelemen ISK szombaton délelőtt a fővárosban vendégszerepel, ahol a Bukaresti Rapid ellenfeleként lép pályára.

Mindkét gárda győzelemmel zárta a 2007—2008-as idény nyitófordulóját, a háromszéki lányok a Nagyváradi CSU-t ütötték ki, a vasutasok pedig a bukaresti rangadót nyerték meg a Sportul Studenţesc ellen. Tehát igazi csemegének ígérkezik a találkozó, s nagyon reméljük, hogy csapatunk győztesként tér haza az első A-osztályos kiszállásáról. A forduló további mérkőzései: Alexandria—Târgovişte, Arad—Kolozsvár (november 28., Telesport 18.30), Nagyvárad—Sportul, Dés—Olimpia, Govora—Jászvásár.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1816
szavazógép
2007-10-25: Család - Kelemen László:

Díszállatok a lakásban

Napjainkban egyre többféle egzotikus állatot tartanak hobbiból. Valamikor a kereskedők saját szórakoztatásukra néhány egzotikus madarat vittek a fedélzeten, hogy a hosszú tengeri úton jobban teljen az idő.
2007-10-25: Sport - Tibodi Ferenc:

Itthon játszanak az ifi lányok (Kosárlabda, Ifjúságiak)

A hét végén hazai pályán játszik a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK mindhárom ifjúsági együttese. Az ifi II-es és III-as együttes ellenfele a Szászrégeni ISK lesz, míg az ifi I-es lányok a Nagyszebent fogadják.