Kosárlabda, IfjúságiakItthon játszanak az ifi lányok

2007. október 25., csütörtök, Sport

A hét végén hazai pályán játszik a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK mindhárom ifjúsági együttese. Az ifi II-es és III-as együttes ellenfele a Szászrégeni ISK lesz, míg az ifi I-es lányok a Nagyszebent fogadják.

A legkisebbek már pénteken délután fél öttől pályára lépnek, majd szombaton egy-egy újabb mérkőzésük lesz. A nagyobbak csupán egy mérkőzést játszanak, erre november 27-én 12 órától kerül sor. A céhes városbeli KSE a hét végén Szászrégenben vendégeskedik, ellenfele pedig a For You lesz.

A Kós Károly ISK ifjúsági csapatai is lassan bekapcsolódnak a nemrégiben megkezdődött bajnokságba, Váncsa Albert és Nemes Áron tanítványai a hét végén a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub vendégei lesznek. Szombaton 12 órakor az ifi II-es fiúk kezdenek, 13.30-tól pedig következik az ifi III-asok összecsapása. Vasárnap 9 és 10.30-tól rendezik meg a mérkőzéseket.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1851
szavazógép
2007-10-25: Sport - Tibodi Ferenc:

Első mérkőzés idegenben (Kosárlabda, A-osztály)

Sepsiszentgyörgyi A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Mikes Kelemen ISK szombaton délelőtt a fővárosban vendégszerepel, ahol a Bukaresti Rapid ellenfeleként lép pályára.
2007-10-25: Sport - Áros Károly:

Harmadik helyen a Kós Károly ISK (Kézilabda, Ifjúsági II. leányok)

Székelyudvarhelyen rendezték meg a második teremtornát, melyen a Ceangău Sándor edzette csapat, a Kós Károly Iskolaközpont-ISK a következő eredményeket érte el: a Marosvásárhelyi Sportlíceummal 22—15, a Székelyudvarhelyi ISK-val 19—22, a Medgyesi ISK-val 25—14, a Segesvári ISK-val 20—16, a Nagyszebeni ISK-val 27—13. A négy győzelem az egy vereséggel szemben mindenképpen előrelépést jelent.