Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Támogatás

2007. október 25., csütörtök, Közélet

Összesen 7350 lejjel járult hozzá a baróti tanács a Tulipán és a Mozaik néptánccsoport elutazásához a felvidéki testvértelepülésre, Párkányba, valamint a Kájoni Consort együttesnek a dévai Vár-ünnepélyen való részvételéhez és a Bulgáriában, Veliko Tirnovóban rendezett világbajnokságon részt vevő négy szkanderes költségeihez.

Bár senki sem szavazott a hátározattervezet ellen, elhangzott olyan megjegyzés, miszerint a többi egyesülettel szemben nem ildomos pályázati kiírás nélkül is támogatást osztani. A javaslatot, hogy ezután a támogatásra szánt összeget osszák két részre, a következő pályázat meghirdetése előtt tárgyalják meg.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 938
szavazógép
2007-10-25: Közélet - Iochom István:

Új székházat épít a Fagus Közbirtokosság

A kézdiszentléleki Fagus Közbirtokosság megalakulása óta egy lerobbant épületben fejti ki tevékenységét. Évek óta szeretnének új székházat építeni, de erre csak idén adódott lehetőség.
2007-10-26: Közélet - Mózes László:

Tömeges elbocsátás a textilgyárból

Karácsony előtt, december 10-én bontják fel 228 alkalmazott munkaszerződését a sepsiszentgyörgyi textilgyárban — közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Kelemen Tibor, a megyei munkaerő-foglalkoztatási hivatal igazgatója.