Új székházat épít a Fagus Közbirtokosság

2007. október 25., csütörtök, Közélet

A kézdiszentléleki Fagus Közbirtokosság megalakulása óta egy lerobbant épületben fejti ki tevékenységét. Évek óta szeretnének új székházat építeni, de erre csak idén adódott lehetőség.

Csüdör Barnabás közbirtokossági elnök érdeklődésünkre elmondta: idén — a tervek szerint — tető alá kerül az épület, majd jövőre folytatják az építkezést. A földszinten két irodahelyiség, egy gyűlésterem és az irattár kap majd helyet, az emeleten pedig vendégszobákat alakítanak ki. A munkálatot önerőből finanszírozzák, befejezésére pályázni szándékoznak. Az idei beruházás értéke hatvanezer lej. A területet, ahová az új székhely épül, még mindig nem kapta vissza a Fagus Közbirtokosság.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 1908
szavazógép
2007-10-25: Közélet - Hecser László:

Verssel tisztelegtek

A Baróti Szabó Dávid Középiskola magyar nyelv és irodalom katedrája, a Boralt Egyesület és a városi művelődési ház összefogásával Erdővidék minden iskoláját megmozgató szavalóversenyre került sor kedden, a forradalom évfordulóján a baróti művelődési ház nagytermében.
2007-10-25: Közélet - Hecser László:

Támogatás

Összesen 7350 lejjel járult hozzá a baróti tanács a Tulipán és a Mozaik néptánccsoport elutazásához a felvidéki testvértelepülésre, Párkányba, valamint a Kájoni Consort együttesnek a dévai Vár-ünnepélyen való részvételéhez és a Bulgáriában, Veliko Tirnovóban rendezett világbajnokságon részt vevő négy szkanderes költségeihez.