Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Fergeteges Rúzsa Magdi-koncert a sportcsarnokban

2007. október 29., hétfő, Közélet
Zsúfolásig telt csarnok előtt tartotta meg sepsiszentgyörgyi koncertjét Rúzsa Magdi.

A sepsiszentgyörgyi sportcsarnokot a szó szoros értelmében megszállta a város ifjúsága, a vajdasági énekesnő előadására azonban az idősebb generáció tagjai is kíváncsiak voltak. Fantasztikus hangjával, dinamikus előadásmódjával Rúzsa Magdinak sikerült teljes mértékben elbűvölnie a sepsiszentgyörgyi közönséget, így valódi koncerthangulat uralkodott a sportcsarnokban. Az ifjúsági igazgatóság által szervezett koncert része volt Rúzsa Magdi erdélyi koncertturnéjának: az énekesnő korábban Nagyváradon és Kolozsváron, tegnap pedig Marosvásárhelyen lépett fel.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 933
szavazógép
2007-10-29: Közélet - Sylvester Lajos:

Egy szelet Székelyföld

Néztem az emeletes Székelyföld-tortát — ilyent kért Peti unokánk a hatodik szülinapjára —, s néztem a hölgyet, aki tortavágó késsel addig kerülte a torta emeleti szintjét, amely a Székelyföld folyóirat szerkesztőit, alkotóit és témáit ezzel az édességműfajjal cukrozta elénk, és úgy tűnt, a torta ,,földszinti", ,,félemeleti" rétegeit áldozza fel az édesszájú ínyencek számára, de a tortaemelet felső szintjét késsel a kezében védi.
2007-10-29: Közélet - Bodor János:

Súlyos baleset Zabolán

Tegnap délután 17 óra előtt pár perccel Zabola központjában, a rendőrség székháza felől Páva irányába közlekedő CV 02 JFA rendszámú Renault 5-ös személygépkocsi, amelyet az 57 éves Mircea Neagu vezetett, nekiütközött az önkormányzat által 2003-ban állíttatott, székely motívumokkal faragott díszkapunak, amelyet a gelencei Both László készített.