Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Súlyos baleset Zabolán

2007. október 29., hétfő, Közélet
Tegnap délután 17 óra előtt pár perccel Zabola központjában, a rendőrség székháza felől Páva irányába közlekedő CV 02 JFA rendszámú Renault 5-ös személygépkocsi, amelyet az 57 éves Mircea Neagu vezetett, nekiütközött az önkormányzat által 2003-ban állíttatott, székely motívumokkal faragott díszkapunak, amelyet a gelencei Both László készített.

A balesett következtében a kapu teljesen tönkrement, a személygépkocsi súlyosan összeroncsolódott, a jobb első ülés utasát, a 41 éves Réti Lászlót medencecsont-törés gyanújával a sepsiszentgyörgyi kórházba szállították, a gépkocsivezető is megsérült, de a szemtanúk szerint állapota nem annyira súlyos. A baleset körülményeinek megállapítása végett a helyszínelést a forgalmi rendőrség lapzártakor még folytatta.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1137
szavazógép
2007-10-29: Közélet - Farcádi Botond:

Fergeteges Rúzsa Magdi-koncert a sportcsarnokban

Zsúfolásig telt csarnok előtt tartotta meg sepsiszentgyörgyi koncertjét Rúzsa Magdi.
2007-10-29: Közélet - Mózes László:

Esélyegyenlőséget a fogyatékkal élők számára

A háromszéki fogyatékkal élőket is érinti az az országos program, amelyet a munkaerő-foglalkoztatási hivatal indított. Célja segíteni abban, hogy a mozgássérültek, valamilyen betegséggel vagy hiányossággal élők könnyebben találjanak állást, de azt is szeretnék elérni, hogy a társadalom ne tekintse kirekesztettnek őket.