Ha virágba borul Kézdivásárhely

2011. augusztus 23., kedd, Közélet

Múlt hét végén a Vigadó földszinti kiállítótermében a Kézdi­vásárhelyi Nők Egyesülete és a városháza meghívására Ha virágba borul Kézdivásárhely... címmel dr. Fodor Alpár vegyész és Keizer Róbert reklámszakember tartott előadást.

Keizer Róbert a mezőgazdaság új irányzata által kínált lehetőséget ismertette. Előadását képekkel illusztrálta, és felajánlotta segítségét, ha valakinek kedve lenne csatlakozni a programhoz, s a teremben már akadtak is a bodzatermesztés iránt érdeklődők. Elmondta: egy japán gazdasági szakemberrel folytatott beszélgetések nyomán elérték, hogy japán beruházások szülessenek Erdélyben. Az előadás második fele a nők érdeklődését keltette fel. A szépség, a fiatalosság, az egészség megőrzésének módjáról szólt. Az előadó a helyes táplálkozásról és az antioxidánsok beviteléről és azok kimutatásának lehetőségéről beszélt.

(Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1883
szavazógép
2011-08-23: Közélet - :

Otthon az Országházban

A kocséri Szent István-búcsú vendége volt Zágon küldöttsége. Tanácstagok, a községháza képviselői mellett a Mikes Kele­men Vegyes Kar és az ifjúsági fúvószenekar tagjai is ellátogattak a testvértelepülésre.
2011-08-23: Közélet - :

Ike-tábor Magyarhermányban

A sepsiszentgyörgyi vártemplomi református gyülekezet fiataljai és a csomakőrösi ifjak – a két gyülekezethez tartozó Ifjúsági Keresztyén Egyesület (IKE) tagjai – kellemes hetet töltöttek a magyarhermányi Virág Panzióban.