Telt ház a debreceni da Vinci-kiállításon

2007. november 3., szombat, Magazin

Már csaknem 120 000-en látták Debrecenben Az igazi da Vinci című kiállítást — közölte Gulyás Gábor, a tárlatnak otthont adó Modem Modern és Kortárs Művészeti Galéria igazgatója.

Csütörtökön, mindenszentek napján zárva lett volna a galéria, de a jegyirodák egy véletlen folytán erre a napra is nagy számban adtak el jegyet, így a rendes csütörtöki nyitva tartás szerint déli 12 órától éjfélig látogatható volt a tárlat. Az igazi da Vinci-kiállítás minden idők leglátogatottabb vidéki tárlata Magyarországon. A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredeti november 16-i időpont helyett november 30-áig tekinthetik meg az érdeklődők a tárlatot a debreceni Modemben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4105
szavazógép
2007-11-03: Magazin - x:

Éneklő államelnök

Susilo Bambang Yudhoyono indonéz államfő kiadta első zenei albumát, amelyen saját szerzeményei hallhatók saját előadásában.
2007-11-05: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Kortárs filmnapok
Sepsiszentgyörgyön holnap kezdődik a kortARS FILMnapok elnevezésű rendezvény a volt Művész mozi termében. A program: 17.30 órától Zakariás Zalán: Ződ (2007, kísérleti rövidfilm, DVD), utána 18 órától közönségtalálkozó és beszélgetés a film alkotóival, 19 órától Alternative-plakátkiállítás az előcsarnokban, 20 órától Alternative, 2006 ― díjnyertes rövidfilmek (DVD).