Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Családépítő műsorok a Mária Rádióban

2012. február 2., csütörtök, Család

A Gyulafehérvári Főegyházmegye Családpasztorációs Munka­csoportja Család­építő című műsora csütörtökön 21 órakor hallható a Mária Rádióban, hétfőn 22.30 órakor megismétlik. A Fészek­meleg című műsor vasárnaponként 20, ismétlésben kedden 22 órakor jelentkezik.

Február 13. és 19. között kerül sor idén a Házasság Hetére. Ez a rendezvénysorozat olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét. A családpasztorációs munkacsoport idén nagyobb teret szeretne adni ennek a programsorozatnak. Ennek kapcsán hallhatnak részleteket az adásban.
A misszió évében fontos feladat, hogy a házaspárok, családok mellett a figyelmet azokra is ráirányítsák, akik saját élethelyzetüknél fogva az egyház peremére szorítva érzik magukat (özvegyek, elváltak). Az elkövetkező hetekben a Kézdivásárhelyen élő Fejér Emőke vallomását hallhatják annak kapcsán, hogy elváltként miként boldogul a mindennapokban, miként próbál aktív részese lenni az egyház életének.
Szexualitás és tisztaság a párkapcsolatban – következik a téma harmadik része.
Hozzászólásaikat, véleményeiket, javaslataikat vár­ják a csaladepito@csalad.ro elektronikus e-mail címre.
(józsa)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1021
szavazógép
2012-02-02: Család - :

Mi kell a jó párkapcsolathoz

Elég csak a szerelem, és akkor minden jól alakul? Ááá, dehogy – mondják sokan kórusban. De mi is kell ahhoz, hogy működjék? Legalább öt dolog.
2012-02-02: Család - Kisgyörgy Zoltán:

Zathureczky Emília (Háromszéki nagyasszonyok)

Mindenki úgy ismeri, mint a sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum ala­pító asszonyát. Most mégsem alaptói nagy­ságát szeretnénk részletezni, hanem azt, amiről ritkán esik szó: sokat szenvedett anya volt.