Kommandón tél van

2007. november 16., péntek, Közélet
A hóréteg vastagsága a faluban 20—25 centiméter, az erdő között ennél is vastagabb. Kovásznától Kommandóig az út járható, karbantartását a bodzafordulói Rîcîiaş-Impex Kft. végzi, ennek ellenére Kocsis Béla polgármester szerint ajánlatos a hólánc használata.

Amint Vasile Bocârnea, a cég tulajdonosa erdeklődésünkre elmondta: felkészültek a télre, elegendő mennyiségű csúszásgátló anyagot szereztek be, a gépek is készenlétben állnak. Ahányszor szükség lesz, annyiszor fogják tisztítani, salakozni az utat, így reméli, nem lesz fennakadás a közlekedésben — tette hozzá.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1473
szavazógép
2007-11-16: Máról holnapra - Magyari Lajos:

Hová lett a 23 millió?

A Nagyszebenben megejtett harmadik magyar—román közös kormányülés legnagyobb ,,vívmánya" Gyurcsány ama bejelentése vala, hogy Magyarország jövő évtől kezdve teljesen liberalizálja, megnyitja munkaerőpiacát a romániai polgárok előtt, s ezentúl csupán a szakképzetlen dolgozóknak kellene munkavállalási engedélyért folyamodniuk a magyar hatóságokhoz.
2007-11-16: Közélet - Farkas Réka:

Minél többen ­menjünk szavazni (Megkezdődtek a diverziók)

Megkezdődtek a diverziós akciók, és a kampány végéig ezek várhatóan szaporodni fognak — jelentette ki Márton Árpád képviselő.