Tőkés László és Orbán Viktor Háromszéken

2007. november 20., kedd, Közélet

Tőkés László Sepsiszentgyörgyön zárta háromszéki körútját tegnap este. Az unitárius templom előtti rendezvényről holnapi lapszámunkban számolunk be.

Háromszéki kampányzáró körutat tartott tegnap Tőkés László, a Királyhágó-melléki Református Egyházkerület püspöke, független európai parlamenti képviselőjelölt Orbán Viktor volt magyar miniszterelnök, a Fidesz ― Magyar Polgári Szövetség elnöke társaságában.

Kíséretükben volt Németh Zsolt, a Fidesz alelnöke, a magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, Fodor Imre, a Székely Nemzeti Tanács elnöke, Szilágyi Zsolt kampányfőnök és Toró T. Tibor parlamenti képviselő. A társaságot végig kísérte útján Antal Árpád András háromszéki honatya is.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1298
szavazógép
2007-11-20: Gazdakör - Ferencz Csaba:

Hírlugas

Magyar győzelem
Magyarország keresete nyomán részlegesen megsemmisítette az Európai Unió Első Fokú Bírósága Luxembourgban kihirdetett ítéletében az Európai Bizottságnak a kukoricaintervenciós kritériumok szigorítására irányuló rendeletét.
2007-11-20: Közélet - Hecser László:

Nemzeti ökumenizmusra szólított fel

Közel kétezer erdővidéki fogadta Baróton Tőkés Lászlót és Orbán Viktort. A református templom előtt tartott gyűlésen Tőkés László a nemzeti öküménia fontosságát hangsúlyozta, Orbán Viktor pedig az önrendelkezés megszerzését az erdélyi magyarság elemi jogának nevezte.