Díjazott bejgli

2012. április 4., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A sepsiszentgyörgyi Mopaco malom- és sütőipari cég egyik terméke péksütemény kategóriában második díjat nyert a Gastropan 2012 országos versenyen.

"Sikerült előállítanunk egy olyan péksüteményt, ismert és kedvelt nevén a bejglit, amely a bírálóbizottság értékelése szerint is előnyösen ötvözi megszokott, klasszikus adottságait az újdonságainkkal. Olyan tésztaszerkezetről van szó, amely hírének megfelelően kellemesen omlós, több napig is eláll, ráadásul adalékok nélkül, kizárólag bioanyagokból készül, amit szintén méltányoltak – mondja Bege Zalán igazgató. – Az újdonsága egy olyan keverék, amely egyedivé teszi, gyümölcsöt, jelesen meggyet kevertünk hozzá. A díj meg is nyugtatott, hozzáértők szerint is jó úton indult a cég, jönnek az ünnepek, mindenki azt veszi, ami jó, s ez a bejgli eddig is nagy érdeklődésnek örvendett." (-dán)

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 387
szavazógép
2012-04-04: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Az integráló szolgáltatás (Esküvőszervezői expó)

A hét végén igazi újdonságként jelentkezett Sepsiszentgyörgyön az esküvőszervezés közel két tucat szolgáltatáságazatát egybefogó kiállítás.
2012-04-04: Riport - B. Kovács András:

Egy adomány sáfárai - 2. (Székely gazdák az unióban)

Az illyefalvi LAM Alapítvány által ma kölcsönökben kihelyezett tőke hasznát főleg az oktatási program emészti fel, egy másik részét, a nekik juttatott kamatot a svájciak a Diakónia Alapítvány emberbaráti, jótékony tevékenységére fordítják vissza.