Egyetlen pecsét!

2007. november 21., szerda, Közélet

Egyetlen pecsétet üssünk a szavazócédulákra! Ismételten fel kell hívnunk a figyelmet erre a nagyon fontos tényre, mert több visszajelzés érkezett szerkesztőségünkbe, hogy az egyik vagy másik jelölt iránti szimpátia, lelkesedés arra készteti a szavazókat, hogy többszöri pecsételéssel nyomatékosítsák véleményüket.

Ugyanakkor számosan vannak, akik nem tudnak választani az RMDSZ-lista és Tőkés László között, így mindkét kockát megjelölnék. Ne tegyék, mert több pecsét esetén — akár egy, akár több kockába kerülnek ezek — érvénytelenné válik szavazatuk. Mindenkinek mérlegelnie kell, kiválasztania az általa hitelesebbnek ítélt jelöltet, listát, és egyetlen pecsétütéssel hitelesítenie döntését!

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4483
szavazógép
2007-11-21: Közélet - x:

Hogy minél többen menjenek el szavazni

Többen kérdezték, mi a véleményem, arról a választási csatározásról, amely Erdélyben folyik most, az EU-parlamenti képviselőválasztás kapcsán.
2007-11-21: Belföld - x:

Hírsaláta

KÜLÖN EMLÉKEZTEK. Ady Endre szelleme sem tudta összehozni az erdélyi magyar politikum egymással szemben álló erőinek képviselőit. A költő születése 130. évfordulójának tiszteletére szombaton rendezett hagyományos Ady-zarándoklatot két táborra szakadva tartották az érmindszenti emlékháznál.