Szavazzunk 2007 legjobbjaira

2007. december 3., hétfő, Sport
Még egy hónap, aztán lekerül a falról a 2007-es naptár, s új esztendőt köszöntünk. De nem búcsúzhatunk el úgy 2007-től, hogy ne vessünk még egy pillantást az elmúlt tizenkét hónapra, ne vegyük számba eredményeit, ne értékeljük azokat, ne szóljunk az eredmények kivitelezőiről, sportosan fogalmazva, éremkovácsairól.

Nem mindennapi feltételek közepette készültek az esztendő nagy versenyeire, nem mindennapi versenyeken aratták sikereiket, szerezték azokat az érmeket. Megérdemlik, hogy mindazért, amit tettek, hétvégeink szebbé tételéért, kicsiny megyénk sportdicsőségének (mert azért van ilyen is, függetlenül attól, hogy elismerik vagy sem a nagyokosok) öregbítéséért, elismerésünket, dicséretünket kifejezve, megválasszuk a megye legjobbjait. Úgy, mint tettük azt több mint három évtizeden át.Valamennyi olvasónkban még frissen élnek az év mögöttünk maradt hónapjainak sporteredményei, kezdve az asztaliteniszezőkkel és befejezve a tornászokkal, nem hagyva ki a klasszikus labdajátékokat, így aztán nem soroljuk fel ismételten (ezt megtettük a maga idejében) azok nevét, akik remekeltek a sportévben. Más szavakkal fogalmazva: bízunk olvasóink, sportbarátaink emlékezőképességében, józan mérlegelésében, ítélőképességében. És nem csak a megyénk sportolói, hanem a hazai és a nemzetközi sportélet tekintetében is. Éppen ezért tisztelettel várjuk szavazataikat — természetesen, csak a lapból kivágott szelvényen vagy a 0741 028 679-es telefonon. A beküldési határidő (címünk: 520064 Sepsiszentgyörgy, str. Presei 8/A, írják rá a borítékra: SPORT) és a telefonon leadandó voksok végső dátuma december 20. (-ros)

2007 legjobb sportolói

1. Kovászna megye legjobb sportolója 2007-ben

-------------------------------------------------------

2. Kovászna megye legjobb edzője 2007-ben

------------------------------------------------------

3. Románia legjobb magyar sportolója 2007-ben

------------------------------------------------------

4. Az egyetemes magyar sport legjobbja 2007-ben

-----------------------------------------------------

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4382
szavazógép
2007-12-03: Sport - x:

Barátság Kupa (Teke)

November 30-án a kézdivásárhelyi tekepályán véget ért a Barátság Kupa amatőr tekebajnokság harmadik fordulója.
2007-12-03: Sport - x:

Nehéz csoportban (Európa-bajnokság)

A címvédő görögök a svédekkel, a spanyolokkal és az oroszokkal, a világbajnok olaszok pedig a hollandokkal, a románokkal és a vb-ezüstérmes franciákkal kerültek egy csoportba a 2008-as, osztrák—svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első szakaszának luzerni sorsolásán.