Európa-bajnokságNehéz csoportban

2007. december 3., hétfő, Sport
A címvédő görögök a svédekkel, a spanyolokkal és az oroszokkal, a világbajnok olaszok pedig a hollandokkal, a románokkal és a vb-ezüstérmes franciákkal kerültek egy csoportba a 2008-as, osztrák—svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság első szakaszának luzerni sorsolásán.

A csoportok: A-csoport: Svájc, Csehország, Portugália, Törökország; B-csoport: Ausztria, Horvátország, Németország, Lengyelország; C-csoport: Hollandia, Olaszország, Románia, Franciaország; D-csoport: Görögország, Svédország, Spanyolország, Oroszország.

Az Európa-bajnokság június 7-én a Svájc—Csehország mérkőzéssel rajtol Bázelben, és 29-én fejeződik be a bécsi döntővel. Az összecsapások nyolc helyszínen — Bern, Bázel, Zürich, Genf, Innsbruck, Salzburg, Klagenfurt, Bécs — zajlanak majd. A sorsolás során mutatták be a torna hivatalos labdáját is, amely az Europass névre ,,hallgat", s a korábbi évek világversenyeihez hasonlóan ezúttal is az Adidas fejlesztette ki.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4538
szavazógép
2007-12-03: Sport - x:

Szavazzunk 2007 legjobbjaira

Még egy hónap, aztán lekerül a falról a 2007-es naptár, s új esztendőt köszöntünk. De nem búcsúzhatunk el úgy 2007-től, hogy ne vessünk még egy pillantást az elmúlt tizenkét hónapra, ne vegyük számba eredményeit, ne értékeljük azokat, ne szóljunk az eredmények kivitelezőiről, sportosan fogalmazva, éremkovácsairól.
2007-12-03: Sport - x:

Tanácskozás sportügyben

A Kovászna megyei sportigazgatóság konzultatív tanácsa a prefektúra patronálásával tartja 2007. december 5-én 10 órai kezdéssel a megyei tanács nagytermében ülését.