CselgáncsHarmadik a Nagy Mózes Sportklub

2007. december 10., hétfő, Sport

Bákóban vendégszerepelt a Nagy Mózes Sportklub tizenkilenc tagú csoportja. A mester, Veres László tizenöt kézdivásárhelyi és négy ozsdolai dzsudokát vezényelt Bákóba a tizennégy csapatot felvonultató December 1. Kupára.

A Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozóinak eredményei:

U9 korosztály: 20 kg: ...2. Roboteanu Norbert, 22 kg: ...2. Páll Zsolt, 3. Szőcs Zalán.

U11 korosztály: 30 kg: ...5. Niczuly Hunor, 32 kg: ...2. Marti Szilárd... 5. Lukács Ákos, 36 kg: ...3. Imreh Norbert.

U13 korosztály: 30 kg: ...2. Csiki Zsolt (ozsdolai), 3. Gajdó Tamás, 5. Molnár Júlia (nem, nem tévedés, Júlia a fiúkkal mérte össze tudását, és állta a harcot), 42 kg: 1. Jancsó Károly, 50 kg: ...3. Páll Rudolf, 55 kg: ...Vitályos Alpár. A csapatversenyben a 3. helyen zárt a Nagy Mózes Sportklub. Gratulálunk! Csak így tovább, dzsudokák!

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1555
szavazógép
2007-12-10: Sport - Áros Károly:

Újra napirenden a független Iskolás Sportklub (Iskolai sport)

A független Iskolás Sportklub megalakulását szorgalmazók kéréseiből (sportterem, edzőpálya, a sportterem melletti terület, a kisstadion) csak az új sportteremre bólintott rá a város — mondta Farkas Csaba, a sportért felelős tanfelügyelő, a ISK megalakulásának egyik szorgalmazója.
2007-12-10: Sport - Áros Károly:

Szavazzunk 2007 legjobbjaira

Még két hét — s ez olyan rövid idő — áll rendelkezésünkre, hogy lerójuk tiszteletünket, elismerésünket, hogy kifejezzük köszönetünket sportolóink előtt a lassan mögöttünk maradó esztendőben vidékünk sportdicsőségének öregbítésében véghezvitt tetteikért — bajnoki címekért, érmekért, nemzetközi porondon aratott sikereikért.