Elhalálozás

2007. december 12., szerda, Elhalálozás
Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a kézdivásárhelyi id. SZIMA ÁRPÁD temetésén részt vettek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a kedves szomszédoknak, akik hosszas betegsége alatt a segítségünkre voltak.

A gyászoló család

7249783

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága jó testvérem temetésén részt vettek, és sírjára virágot helyeztek.

A Bodoki család

4202065

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. BOD ISTVÁN temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön megköszönjük azoknak, akik nehéz perceikben segítséget nyújtottak.

A gyászoló család

4202099

Megemlékezés

Egy néma sír fölött szívünk gyógyíthatatlan fájdalmával könnyet hullatva emlékezünk a kézdivásárhelyi OLÁH ERVINRE, akit egy éve kísértünk utolsó útjára. Elvitted a fényt, mosolyt, meleget, csak egy sugarat hagytál, az emlékedet. Örök világosságban, békében nyugodj, soha el nem feledünk, biztosan tudod.

Halálába soha bele nem nyugvó bánatos szerettei

7249785

Álmodtál egy öregkort, csodásat és szépet, de egy betegség mindent összetépett. Magállt egy szív, mely élni vágyott, pihen egy kéz, mely dolgozni imádott. Üres lett nélküled otthonunk, nincs, kivel megosztanunk örömünk, bánatunk. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi SZÉP ISTVÁNRA, aki 2004. december 12-én búcsú nélkül távozott szeretteitől. Egy életen át hiányozni fogsz, mert nagyon szerettünk, és soha nem feledünk.

Szerettei

4202025

Megállt egy szív, mely élni vágyott, pihen egy kéz, mely dolgozni imádott. Hiánya nagyon fáj, mert akit keresünk, nincs többé köztünk már. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva ő sem gondolta, hogy ilyen hamar üt az óra. Virágot viszünk egy néma sírra, pedig tudjuk, hogy onnan nem hozhatjuk vissza. Fájó szívvel emlékezünk DÉNES ERZSÉBETRE halálának kilencedik évfordulóján.

Bánatos özvegye, Lajos

4202066

Soha el nem múló fájdalommal emlékezem drága jó férjemre, PUSZTAI JÓZSEFRE, akit ma hat éve kísértünk utolsó útjára. Munka és küzdelem volt az élete, legyen áldott, csendes pihenése.

Bánatos özvegye

4202091

,,Már most boldogok a holtak, akik az Úrban halnak meg! Hadd pihenjék ki fáradalmaikat, mert tetteik elkísérik őket." Kegyelettel emlékezem szüleimre, RÁKOSI MIKLÓSRA és RÁKOSI MÁRIÁRA haláluk évfordulóján.

Fiuk, Miklós Zsolt

4202098

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2820
szavazógép
2007-12-12: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A Sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház kamaratermében holnap 18 órától Ruszuly Éva egyéni előadása ― Visky András: Júlia. Az előadás után 19 órától a szerző találkozik a közönséggel, a beszélgetést Bogdán László vezeti.
2007-12-12: Magazin - Hecser László:

Történelmi konferencia Baróton

Pénteken és szombaton a Dobó-Valál Egyesület történelmi konferencia keretében számolt be idei tevékenységéről, az együttműködő Székely Nemzeti Múzeum munkatársai pedig a Tortoma-tetői bronzkori halomsíroknál és a közelében levő Starcevo-Kőrös kultúrát rejtő településen, illetve az elfelejtett falu, Dobó kápolnájánál és a rikai középkori védelmi rendszer keleti tornyánál végzett feltárások eredményeit ismertették.