Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Toborzó

2012. november 10., szombat, Kovakő - diákmelléklet

Tudod-é, fiam, mi lesz november 29-én? Elég baj, ha még nem hallottál róla... Na de most fogsz, ha akarsz, ha nem.

Nem lesz disznóvágás vagy pálinkázás, de lesz annál több érdekes versenyszám, koncert, szép székely leányok, s életrevaló legények. S még gólyák, s minden, bonyolult. De egyszerűsítsük le: e hó 29-én a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében 18 órától rendezik meg a Székely Olimpia témával futó II. Városi Gólyabált. Miért gyere? Hát először is, mert jó hangulatot garantálunk, és mert végignézheted, hogyan hecceljük a hét iskola hét gólyapárját. Még egy titkot is elárulok, hiszen idén nemcsak a gólyák lesznek középpontban, hanem akár te is. Lesz jó talpalávaló, méghozzá a székely fiatalokból álló Turn Back Time-nak és a bohókás muzsikásokból álló Funky Munkynak köszönhető­en. Persze, mindez nem lenne, ha a szervezők nem végezték volna lelkiismeretesen a munkájukat, s nem tettek volna meg mindent, hogy idén még nagyobb dínomdánomban legyen részünk. S aki megnyeri a Városi Gólyabált, az nem megy haza üres kézzel, hanem egy igencsak értékes díjjal lesz nehezebb a tarisznyája. Na, de a rendezvény célja sem az, hogy a szervezők lovacskát vegyenek maguknak, hanem hogy jó hangulatban, különböző iskolák diákjai színes programok közepette ismerjék meg egymást és a szervezőket is, illetve hogy egy kicsit feldobjuk a hétköznapokat.
Tehát szedd össze az asszonykát, uracskát, kicsi kutyát, kicsi macskát, és gyertek minél többen erre a nagyszabású rendezvényre. Nem bánjátok meg!

Sánta Yvette

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1146
szavazógép
2012-11-10: Kovakő - diákmelléklet - :

Városi gólyabál, hogy barátságok épüljenek

A tavaly decembert igen nagy rendezvénnyel indította az Erdélyi Magyar Ifjak és a Sepsi Rádió Sepsiszentgyörgyön: megszervezték az I. Városi Gólyabált. Az ötletgazda Tordai Sarolta, aki annak idején székelyudvarhelyi diák volt.
2012-11-10: Kovakő - diákmelléklet - :

Megéri benevezni a vetélkedőre

Az I. Városi Gólyabál győztese Csortán Franciska és Sütő Ákos, a Mikes Kelemen-iskola tanulója volt. Őket faggattam érzéseikről, véleményükről.