Hírbörze

2007. december 19., szerda, Pénz, piac, vállalkozás
Német segítség

A kis- és középvállalkozók tevékenységük jobbítása érdekében német üzleti tanácsadók szolgáltatásait vehetik igénybe. A németországi üzleti tanácsadókat, szakértőket tömörítő SES- (Senior Experten Service) szervezet a kolozsvári Transilvania Vállalkozásfejlesztési Központ közreműködésével pályázatot hirdet.

A program segítségével elsősorban jobb teljesítményt, a piaci lehetőségek jobb elérhetőségét, a menedzserek, a személyzet képzését valósíthatja meg egy cég. A szolgáltatás ingyenes, a programot a német kormány finanszírozza. Pályázni legkésőbb december végéig lehet. Részletes információk az Asimcov vállalkozói szövetség székhelyén (Sepsiszentgyörgy, Táncics Mihály utca 2. szám).

Képzés

Január 4—9. között ismét megszervezik Szügyi György szegedi szakember képzéssorozatát. Az egynapos képzéshez témajavaslatokat várnak az Asimcovhoz.

Évnyitó bál

A vállalkozók szövetsége január 19-én az inkubátorház nagytermében tartja az évnyitó és farsangindító bált. Szeretettel várnak minden vállalkozót.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4208
szavazógép
2007-12-19: Pénz, piac, vállalkozás - Mózes László:

Divat

Nem életbevágóan fontos számomra a divat, legfennebb apró lépésekkel követem, pontosabban, követném. Viszont figyelem.
2007-12-19: Máról holnapra - Bogdán László:

A köz akarata és a pártfegyelem

Annak ellenére is engedelmes szavazógépként működött a szocialista frakció az egészségügy privatizációjáról szóló törvénytervezet elfogadásakor, hogy az elmúlt hetekben — túlzás nélkül állítható, hiszen ilyesmi a magyar rendszerváltozás óta még nem történt! — megmozdult a lakosság, szakszervezetek, civil szervezetek, értelmiségiek tiltakoztak a törvény ellen.