Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ozsdola francia testvérközsége

2007. június 16., szombat, Közélet
Ozsdola vezetősége eddig egyetlen faluval, a magyarországi Doboz községgel kötött testvértelepülési szerződést. Három évvel ezelőtt Vajda Lajos, a megyei tanács alelnöke közvetítésével sikerült kapcsolatba lépniük a franciaországi Maine-et-Loire megyei Tiercé község elöljáróival.

Az ozsdolaiak Tiercé hivatalos küldöttségét tavaly júniusban látták vendégül Ozsdolán. Szentkatolna után Ozsdola lesz Felső-Háromszék második községe, amely franciaországi településsel lép partneri kapcsolatba. Június 21. és 28. között Kovács Géza polgármester vezetésével négytagú ozsdolai küldöttség látogat Franciaországba, ahol a két település polgármestere aláírja az együttműködési szerződést. A franciákat július 21―22-re hívják meg az ozsdolai falunapokra.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1131
szavazógép
2007-06-16: Közélet - Hecser László:

Emberre támadt a medve

Hétfőn délben Szárazajtától alig három és fél kilométerre, az Incze András nyáját legeltető Nagy Antalra rontott egy medve. A fiatalember bár hátán, alsófelén és a karján sérüléseket szenvedett, jól van, a baróti kórház sebészetén kezelték.
2007-06-16: Közélet - x:

Bodoki iskolanapok

Tegnap minden bizonnyal Bodokon főzték a térség legfinomabb gulyását, és ott görgették a legnehezebb andezittömböt az iskolaudvarra, amelyet a tanintézet Hável Sándor vezető mérnök közbenjárásával kapott ajándékba a sepsibükszádi bányától, és Nagy Mihály helyi vállalkozó szállította a helyszínre.