Bardócz Orsolya új dalai

2008. január 5., szombat, Közélet

Sikernek örvendett Bardócz Orsolya karácsony vasárnapján bemutatott, Erdőt, mezőt hó takarja című harmadik lemeze.

A kisbaconi Benedek Elek-emlékházban mintegy hetven gyermek és felnőtt gyűlt össze, hogy meghallgassa Elek apó és Kányádi Sándor megzenésített verseiből és népénekekből összeállított előadását, melyet követően a gyermekek ajándékot kaptak. A lemez egyelőre csak Baróton az Éva könyvkereskedésben és a Benedek Elek-emlékháznál vásárolható meg.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1682
szavazógép
2008-01-05: Közélet - Iochom István:

Idén tető alá kerül a műjégpálya

A kézdivásárhelyi műjégpályánál tavasszal folyatódnak a két évvel ezelőtt megkezdett munkálatok, véglegesítik a lelátót, és megerősítik az épület szerkezetét.
2008-01-07: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A Tamási Áron Színház társulata holnap 17 órától a Kós Károly-bérleteseknek, csütörtökön 19 órától a Székely- és Ilyés-bérleteseknek játssza a nagyteremben Friedrich Dürrenmatt A csendestárs című előadását Zakariás Zalán rendezésében;