Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Ideje lenne dönteni

2007. június 19., kedd, Közélet

Az európai parlamenti választások időpontjának megállapítása érdekében, illetve az Európai Unió alkotmányával kapcsolatos álláspontok tisztázására hívja a parlamenti pártokat Călin Popescu Tăriceanu kormányfő, aki szerint az uniós alapszerződés ügye ,,jelenleg holtponton van, tekintve, hogy Hollandiában és Franciaországban nem fogadták el". Románia a csatlakozáskor elfogadta az EU-alkotmányt — vélekedett. Az SZDP már bejelentette, hogy november elejét javasolja az EP-választások megtartására.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1071
szavazógép
2007-06-19: Közélet - Farkas Réka:

Magyarellenes ­törvénytervezet (A jogi bizottság elutasította)

A Nagyrománia Párt RMDSZ-ellenes törvénytervezete után a múlt héten a képviselőház jogi bizottságában napirendre került a Konzervatív Párt javaslata, amely értelmében megvonnák a román állampolgárságot mindazoktól, akik nem tudnak vagy nem akarnak megtanulni románul.
2007-06-19: Közélet - Kuti János:

Mindenkit felmérnek (A múlt hét)

Mint az utat. Egészségügyi szempontból. Már előre félek. Mikor legelőször a családorvos rendelője előtt topogtam, mint a lúd a forró pityókán, egyből azt mondta, hogy lúdtalpam van. Megmérte a vérnyomásomat. Magas volt, mint a mamutblokk.