AsztaliteniszEzüstérmes a Nagy Mózes SK

2008. január 21., hétfő, Sport

Besztercén rendezték meg a serdülő korosztályú asztaliteniszezők idei országos csapatbajnokságát, melyen éremesélyesként rajtolt a Dobolyi Aladár edzette Nagy Mózes Sportklub.

A legénykék — Kanabé Szilárd, Szőcs Tamás, Sylvester Attila, Sükösd Roland — nem is vallottak szégyent, bár a döntőben megtorpantak, s halványabb teljesítményt nyújtottak, minek következtében 4—1-re kikaptak. Na de megszerezték az év első bajnoki érmét, a serdülő csapatbajnokság ezüstérmét. Gratulálunk!

* A hét végén — január 26—27. — Buzăuban rendezik meg az Ifjúsági Top 12 viadalt, melyen Kézdivásárhelyt Turóczi András és Barti Loránd képviseli.

* Az amatőr asztaliteniszezők figyelmébe! A 2008-as Kelemen Attila-emlékversenyt február 3-án 10 órai kezdéssel rendezik meg a kézdivásárhelyi KSE-teremben. A szervezők szeretettel várják a résztvevőket a megye egész területéről.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 436
szavazógép
2008-01-21: Sport - Áros Károly:

Sportszervezőt keres az MSC!

Csak azért szakította meg ciprusi edzőtáborozását az atlétákkal Sánta Károly klubigazgató, mert értesült a női kézilabdacsapat nagybányai fiaskójának körülményeiről.
2008-01-21: Sport - Áros Károly:

...bocsássatok meg neki! (Periszkóp)

A telefonvonal túlsó végéről élesen, fenyegetően csengtek a mondatok: Jól odavan a sportjával! Csak tudnám, hogy miért!... És így tovább, de ezt hadd ne idézzem.