Kosárlabda, IfjúságiakKosárlabdadopping a megyeszékhelyen

2008. január 21., hétfő, Sport

Az elmúlt hét végén a sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen Főgimnázium Bogdán Antal Sportterme több ifjúsági kosárlabda-mérkőzésnek is otthont adott.

Pályára lépett a Mikes Kelemen ISK ifi III-as lánycsapata, valamint a Kós Károly ISK ifi II-es és III-as fiúcsapata, s a dupla fordulók alkalmával városunkba látogatott a marosvásárhelyi BC Sirius és a kolozsvári Viitorul-For You.

Az eredmények: lányok, ifi III.: Mikes—Bc Sirius 61—11 és 60—23 (csapatunk: Kelemen, Tamás—Kraus, Sinka, Fazakas, Szabó, Dézsi, Székely, Gergely, Kölcze, Szilágyi, Master—Nagy, Berkeczi, Baló); fiúk, ifi III.: Kós Károly ISK—Viitorul-For You 34—70 és 42—61 (együttesünk: Boér, Szabó, Orbán, Kuti, Sinka, Vas, Dobra, Kálmán, Balogh, Szabó—Sinka); ifi II.: Kós Károly ISK— Viitorul-For You 52—81 és 48—73 (Salamon, Sonda, Marthi, Fekete, Baczó, Bokor, Moaşa, Budai, Semmel, Jecza, Sándor).

A Pál Mária vezette Mikes Kelemen ISK ifi II-es csapat (Csillag, Veres, Varga, Szabó, Miska, Jecza, Kerekes, Barabás, Bakk) Szatmárnémetiben vendégszerepelt, ahol a háromszéki lányok 62—60 arányban vesztették el az első meccsüket, és 58—30-ra nyerték meg második mérkőzésüket.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 652
szavazógép
2008-01-21: Sport - Tibodi Ferenc:

Szombaton rajtol a tavaszi idény (Kosárlabda, A-osztály)

Hat nap múlva újra beindul a női A-osztályos kosárlabda pontvadászata. A sepsiszentgyörgyi Mikes Kelemen ISK idegenben kezdi meg a 2007—2008-as bajnokság második felét, s a Váncsa-leányok a Nagyváradi CSU otthonában lépnek pályára a 12. forduló alkalmából.
2008-01-21: Sport - Tibodi Ferenc:

A sepsiszentgyörgyi úszás reménysége (Úszás)

Mátyás Andrea 1997. március 30-án született, és valamivel több mint két hónap múlva ünnepli a 11. születésnapját. Edzői a sepsiszentgyörgyi úszás reménységének tartják, és akik már látták, hogy milyen odaadással és elszántsággal edz, azok is meg vannak győződve róla.