Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

A város képekben

2013. szeptember 10., kedd, Múltidéző

A hagyomány folytatódik – a tavalyi nyitóesemény után idén is megszervezték a Kovászna, az én városom című fotóversenyt. Kopacz Levente ötletgazda úgy látja, a kiállítás színvonala magasabb, mint tavaly, és más helységekben élő amatőr fotósok is küldtek be pályamunkákat.
 

Huszonegy jelentkező 88 fo­tó­jából válogatták ki azt a harmin­cat, melyet a városi művelődési ház előcsarnokában helyeztek el. A zsűri – Simon István, Kocsis Boldizsár János és Kopacz Leven­te – a zabolai Kovács Kristóf képét ítélte a legjobbnak, ő kaphatta a nagydíjat, a 300 lejes pénzjutalmat. Második lett és 200 lejes jutalmat kapott a sepsiszentgyörgyi Gheorghita Rajmond. A harmadik helyen osztozott Bede Kin­cső (Kovászna) és Csűrös Attila (Réty), ők 100–100 lejes pénz­jutalommal gazdagodtak.
A kiállítás szervezésében a FIKOSZ nyújtott segítséget, a költségeket a polgármesteri hivatal pályázatán nyerték el – mondta Kopacz. A tárlat a hónap végéig látható. Később a harminc képből választják ki azt a tizenkettőt, mely a polgármesteri hivatal éves naptárát díszíti – a versenybe belépett művészek beleegyeztek, hogy a pályamunkákat szabadon felhasz­nálhatja a városháza.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1003
szavazógép
2013-09-10: Múltidéző - Bokor Gábor:

Mindenki segített

Az ötnapos kovásznai városünnep szervezőinek értékeléséből kide­rült, a forgatag az elvárt eredményt hozta – annak ellenére, hogy 16 éve a városnapok színvonalára minden esztendőben „rádobtak egy lapáttal”.
 
2013-09-10: Múltidéző - Bokor Gábor:

A rászorulókért

A kovásznai városnapokat több ezren látogatták. Jó alkalom volt azok számára, akik adományok gyűjtésével segítenek rászoruló embertársaikon, hátrányos helyzetben lévő gyermekeken.