Fergeteges hóbuli

2008. február 4., hétfő, Sport

A Fergeteges hóbuli névre keresztelt téli sportokból álló versenynapot a KSE sí- és hódeszka-, valamint speoalpinszakosztálya, illetve Kézdivásárhely polgármesteri hivatala február 9-én negyedszer szervezi meg Bálványosfürdőn.

Egész nap lovas szánok állnak majd az érdeklődők rendelkezésére. A rendezvény szerves részeként idén Bálványosfürdő—Begyenkő—Bálvá­nyosfürdő útszakaszon kerül sor a gyalogtúrára. A hóbulira, amely 11 órakor kezdődik a Vigadó elől indul autóbusz 9 és 11 órakor. A délelőtt folyamán sí-, hódeszka-, szánkóversenyre, valamint műlesiklásra lehet benevezni. A fáklyás lesiklásra 19 órakor, a tűzijátékra és a tábortűzre pedig 20 órakor kerül sor. Este a Transzszilvánia vendéglőben hajnalig tartó diszkót szerveznek. Kézdivásárhely irányába az autóbusz 18 és 21 órakor indul.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2822
szavazógép
2008-02-04: Sport - Tibodi Ferenc:

Túl az év első versenyén (Téli sport)

Szombaton Sugásfürdő és környéke adott otthont a Erdélyi Kárpát Egyesület és a Kovászna Megyei Ifjúsági Igazgatóság közösen szervezett viadalának.
2008-02-04: Sport - Iochom István:

Nem működik a gelencei sípálya

Megyénk harmadik, Kézdiszék első sípályájának hivatalos megnyitására 2006. február 18-án került sor. A gelencei sí- és szánkópálya 470 méter hosszú, és két felvonóval szerelték fel. Éjszakai megvilágítása is megoldott.