Egyetértek A borvíz útja tervvel

2008. február 15., péntek, Nyílttér

A Zűrzavar Baróton címmel a Háromszék 5296. számában megjelent tudósításhoz csak azt szeretném hozzáfűzni...

, hogy a polgármesternek igazat adó kijelentésem — amit teljesen elismerek, és hitelesnek is tartok — csak a gyűlés összehívásának a módjáról szólt, ami a leírtakból nem derül ki, viszont teljesen a tanácstagok mellett állok, és támogatom A borvíz útja projekt létrehozását-megvalósítását, amely szerintem csak — mindkét részről megkötött — kompromisszumok árán érhető el.

Tisztelettel, Zelch Ervin

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1486
szavazógép
2008-02-15: Nyílttér - x:

A Székelyföldért Egyesület — vezetőink vesztett fogadása

Annak ellenére, hogy a Székelyföldért Egyesület létrehozása állítólag az RMDSZ prioritásai közé tartozott, amellyel a magyarság gazdasági fellendülését — és köztünk szólva, a választótáboruk visszaszerzését is az MPSZ és a SZNT karmai közül — próbálták volna elérni a kezdeményezők, Albert Álmos és Demeter János még nem volt képes arra, a sepsiszentgyörgyi bíróság sorozatos elutasítása után sem, hogy megfelelően összeállítsa az egyesület bejegyeztetéséről szóló dokumentációt.
2008-02-15: Nyílttér - x:

Bizonyítatlan ellentmondások a társadalmi párbeszédben

Helyesbíteni kívánjuk a Háromszék január 31-i számában Kibeszélték a bajokat címmel megjelent cikkben közölt állításokat. Nem mondhatni, hogy nincsenek béremelési gondjaink, mivel nem ez volt sorrendben az első helyen.